Når det gælder naturen, er der få ting, der er ligeså fantastiske. Især er det smukt at komme udenfor, når solens varme sommerstråler står højt på himlen. Dog er det ikke altid muligt at have alt friluftsgrejet opbevaret i lejligheden. Slet ikke hvis du ønsker at få fat i mere avanceret grej. Stålpander og bålfade tager altid meget af pladsen. Med ekstra lagerplads kan du derfor få mulighed for at komme godt i mål med dit udstyr. Lagerpladsen giver dig masser af opbevaringsplads, sådan at du ikke skal være bekymret, når du investerer i nyt udstyr. Hvis du virkelig gerne vil ud og nyde naturen, kan det derfor hjælpe med lagerplads, der er dedikeret til opbevaring af friluftsgrej.

Find ledige lagerlokaler her.

De bedste fordele for de billigste penge

Hvis du vælger at samle alt dit udstyr i et depotrum, kan der komme en masse fordele, som du måske ikke får i hjemmet. Især er der fordele at hente, hvis dig og dine venner går sammen om et lejemål. På den måde kan I nemlig have alt jeres udstyr til at ligge i et rum, og lagerpladsen kan dermed blive et samlepunkt for jer. Når I skal ud på tur, kan I derfor mødes ved opbevaringsrummet. Herfra kan I samle alt det grej, som I skal bruge, og derefter tage ud til stedet, hvor I skal være. Det er den letteste måde at komme afsted på, fordi I ikke skal rundt og samle alle op. Hvis I en dag vælger at gå hvert til sit, kan rummet opsiges med hurtigt varsel, og I slipper for at skulle kaste penge efter lagerplads, som I ikke bruger. I får derfor:

  • Naturligt samlepunkt
  • Masser af plads
  • Hurtig opsigelse
  • Mulighed for 24 timers adgang

Med et lagerrum kan I få godt gang i jeres udendørsklub, samt få de bedste fordele til det.

Hvor skal samlepunktet ligge?

Når I vælger et depotrum, er det selvfølgelig naturligt, at det skal ligge tæt på jer. Det er også oplagt med et professionelt rum, fordi de ofte er spredt rundt omkring i Danmark, sådan at I kan finde et tæt på jer. På den måde kan I blive enige om et samlingspunkt, fordi der altid er mulighed for at vælge lagerplads, der ligger midt imellem jeres bopæle. Det er uanset om I bor i:

  • Aarhus
  • Esbjerg
  • Odense
  • Hjørring
  • Eller Aalborg

Døgnadgangen giver jer mulighed for at komme ud på tur, præcis når I ønsker det. Det handler bare om at møde på jeres samlingspunkt, sådan at I kan blive enig om det udstyr, der er nødvendig til turen. Sikkerheden på et lagerrum er ofte helt i top, og I slipper derfor for, at I får jeres grej stjålet. Det er selvfølgelig altid en risiko, hvis I vælger at opbevare udstyret hos en af jer privat. På denne måde har I medarbejdere, der sikrer jeres udstyr. Med lagerplads får I plads til udstyret, uden risikoen for at miste det.