Alle har gavn af opbevaring, da du med god opbevaring har et bestemt sted til alle dine ejendele. Nogle ting gemmer du i dit hjem, mens du med andet er bedre stillet med at opbevare det i et opbevaringsrum.

Du bør få et eksternt sted til dine ejendele, hvis:

  • Du oplever, at du ikke har plads til alle dine genstande.
  • Du oplevet, at dit sommertøj fylder for meget om vinteren.
  • Du oplever, at du har for mange vinterfrakker om sommeren.
  • Du oplever, at du har kufferter og andet rejseudstyr alle vegne, selvom du ikke skal på ferie foreløbig.

https://mitnyehjem.wordpress.com/

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af disse oplevelser, så bør du få et sted til opmagasinering af dine ejendele. I dag finder du steder til det alle steder fra Kolding til Aalborg til en billig pris.

Hvorfor er opbevaring for alle?

Det er det, fordi vi alle sammen gemmer på noget, som vi stort set aldrig bruger. Her er manges løsning at smide det ud. Men det giver ingen mening, for så mangler du det, når du skal på ferie næste gang.

Du kan heller ikke bare smide dit vintertøj ud, for du skal bruge det næste gang, at det er vinter. Ellers ender du med at støtte forbrugskulturen, hvor du hele tiden skal eje noget nyt. Det behøver du slet ikke og det er langt bedre for miljøet, hvis du i stedet passer på dine ejendele, genstande og tøj.

Godt kvalitetstøj kan holde i mange år, så du behøver ikke konstant at købe alt det nye hele tiden.

Om du bor i et hus eller en lejlighed, så har du helt sikkert noget, som du burde få opbevaret et eksternt sted.

Et hjem uden rod

Når du ikke har ting liggende alle steder, får du pludselig et hjem, hvor det er langt lettere at gøre rent og benytte det på en helt anden måde end tidligere.

Du kan overskue at åbne dit tøjskab, fordi det hele ikke kommer væltende ud i hovedet på dig. Det er utrolig befriende at have plads til at leve i sit eget hjem. Det er også et af grundelementerne i fengshui, at alt vi ejer, påvirker os.

Men det er ingen grund til, at du smider alt ud, som du ikke lige har brugt i et år. For det kan være, at du har købt en ismaskine, som du bruger hver eneste sommer. Hvis du er i februar måned, ville det ikke give mening at smide den ud, bare fordi den fylder i dit liv.

Det er her, at du i stedet har brug for en kasse med alt køkkenudstyr, som du kun benytter engang i mellem. På den måde kan du hurtigt finde din ismaskine frem fra sin opbevaring.

Så du kan sagtens leve efter fengshui-principperne, uden at du behøver at smide alt ud. Det er de færreste, som har lyst til at miste alle deres ejendele, for når man bor i Danmark er mange produkter baseret på sæson.

Ryd op i haven

Haven kan hurtigt komme til at se roddet ud, hvis der står havemøbler, parasoller osv ude om vinteren.

http://gartnerolsen.dk/
http://www.nje-planteservice.dk/
http://hadstenhavekreds.dk/
http://www.danskegronnearealer.dk/
http://www.cirkelhaverne.dk/
http://www.danskpelargoniaselskab.dk/
http://www.mb-skovservice.dk/