Mange virksomheder bruger alt for mange penge, når det kommer til deres lager. For en virksomhed er det vigtigt at spare penge, så de burde få styr på deres udgifter og nærmest alle virksomheder kan spare penge ved at få et lagerhotel i stedet for deres eget lager.

Der skal være tale om en meget stor virksomhed, før det giver mening at have sit eget varelager. Alle de nye webshops burde i stedet for have et lagerrum, da det er en billig løsning til få penge.

Virksomheder, som ville få meget ud af et depotrum til erhverv, inkluderer:

Vi skal nok gennemgå, hvorfor disse tre typer af firmakategorier har meget at vine på at skifte over til et lagerhotel fremfor at have deres eget lager.

Webshops

Uanset hvad en webshop sælger, så er de sjældne så store, at de har brug for kæmpe gaffeltrucks osv. Hvis du har en mindre webshop, kan du ligeså godt få skiftet over til et webhotel.

For du bruger helt sikkert for mange penge på dit nuværende varelager, som du i stedet for kunne bruge på at udvide din virksomhed. Blandet andet gennem diverse reklamer.

Et lagerhotel til små til mellemstore butikker

Hvis du har en lille eller mellemstor butik, så er din største udgift din butik. Her er det vigtigt, at du kun benytter din butik til at sælge, for det er en alt for dyr løsning at bruge til lager.

Mange butikker tror, at de skal have alt ude bagved. Det er klart, at hvis du sælger sko, bliver du nødt til at have noget stående i butikken, da du ikke kan sælge dit display. Men der er ingen grund til at have hele sit varelager ude bagved. Her er du bedre stillet med at have et lagerhotel tæt på din butik.


For i byer som Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg og Odense betaler du alt for meget for gode butiksplaceringer til, at du bør benytte det som varelager. Hvis du har dit varelager tæt på, kan du endda nøjes med ufattelig få produkter i selve butikken og det er vigtigt at overveje, hvis du har en butik. Eller hvis du overvejer at få en fysisk butik.

Kontorer

For de fleste kontorer behøver de ikke have et lager, selvom mange har det. Ofte har I et rum, som I benytter som lagerrum, hvor der er en masse møbler, som I har brugt, eller overvejer at bruge.

Vi vil råde jer til at spare det væk og i stedet for benytte et lagerhotel, for det er en billigere løsning for jer. Selv med noget som printerpapir kan I ligeså godt have det på et eksternt varelager, så det ikke ligger og fylder. Det ser heller ikke pænt ud, hvis I har alt muligt liggende alle steder.

Selv hvis din virksomhed er i en anden firmakategori så tænk over, om I kunne spare noget ved at flytte til et lagerhotel i stedet for.