Er du en rigtig gør-det-selv-type? Sådan én der altid selv vil klare opgaven? Så har du helt sikkert også overvejet at klare flytning på egen hånd. Måske skal du flytte i en ny bolig, fordi du er kommet ind på drømmestudiet? Eller også vil du bare gerne selv ordne flytningen, så du er helt klar over, hvor dine ting står. Uanset grunden, så kan du være sikker på, at der er flere gode fordele i at flytte selv. Det er i øvrigt meget populært blandt danskerne at flytte på egen hånd. Dette kan skyldes flere ting.

Sådan gør du, når du skal flytte selv

Der kan være flere grunde til, at du har valgt at flytte på egen hånd, frem for at hente hjælp hos et flyttefirma. Måske er økonomien ikke til at betale for flyttemænd? Eller også er det unødvendigt? En flytning på egen hånd vil som oftest tage lidt ekstra tid, men det er ikke ensbetydende med, at det er besværligt at flytte selv. Her får du nogle gode fif til, hvordan du klarer flytningen på egen hånd på nemmeste vis:

  • Skab overblik – jo bedre du er til at planlægge og organisere din flytning, jo nemmere bliver det på selve flyttedagen. Skriv lister med ting, som du skal pakke ned og at krydse af på disse. Så kan du være sikker på, at du ikke glemmer noget.
  • Spørg om hjælp – venner og familie kan oftest overtales til at give en hjælpende hånd med ganske gratis. På denne måde kan du hurtigere komme på plads i den nye lejlighed, og det behøver ikke koste dig mere end et par pizzaer og drikkevarer til efter flytningen.
  • Vær fleksibel – hvis venner og familie pludselig ikke kan hjælpe alligevel, så kan det pludselig blive en stor opgave. Især hvis du har en deadline for, hvornår du skal være ude. Tag derfor og læg en plan B, så du altid er forberedt på det værste.

Gør brug af en flyttecontainer til dine møbler

Skulle det nu ske, at du af en eller anden grund ikke formår at klare flytningen inden for tidsrammen, eller hvis den nye bolig imod alle forventninger ikke er indflytningsparat, så står du med et problem. For hvad gør du med møbler og andet indbo? Du kan med fordel leje en flyttecontainer / Flyttebox, som kan agere midlertidigt opbevaringsrum. På denne måde kan dine møbler stå trygt og sikkert, indtil du igen kan få dem flyttet. Du kan desuden være helt sikker på, at ubudne gæster ikke kommer i nærheden af dine ting.

Er du bekymret for dine møbler og andet indbo i containeren? Så kan du med fordel leje en isoleret container, så du undgår eventuelle skader på møblerne som resultat af fugt eller kondens. Flyttecontainere kan desuden fås i flere forskellige størrelser, hvilket giver dig muligheden for at leje netop den størrelse, du har behov for. Så kan du også spare penge, da du ikke betaler for unødvendig plads i containeren. Flyttecontainere kan findes i de fleste større byer i Jylland, heriblandt Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg.